Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom
Ak si radi pripravujete na raňajky vajcia na akýkoľvek spôsob, tak dnešný recept vás určite bude baviť! ;) Chrumkavá celozrnná kôrka, v ktorej je lahodne zapečené vajce, a to všetko…
Prežite s nami krásne jesenné ráno s týmito horúcimi lievancami z tekvice. 😉 Nízko-kalorické, jemné, nadýchané, sladkasté so zmesou sezónneho korenia a proteínu.
Naservírujte si ich poliate javorovým sirupom s extra dávkou škorice – v tom momente nebudete chcieť nič viac! 🙂
Všetky suroviny som vložila domixéra a vymixovala úplne dohladka. Panvicu som si potrela kokosovým olejom a tvorila stredne veľké lievance. Z každej strany som opekala cca 2 minúty dozlatista.
Servírujeme poliate javorvým sirupom, so škoricou, alebo podľa chuti.
Dobrú chuť. 🙂
Vybrané na základe typu jedla.