Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Veľmi rýchly, jednoduchý, nízko-kalorický šalát s jemne orieškovo-pikantnou chuťou. Budete potrebovať len pár surovín, premiešate a za pár minút máte skvelý šalát s výraznou chuťou, ktorý sa ideálne hodí k mäsu alebo len tak samotný.
Poslúži ako ľahký obed či večera. 😉
V hlbokej mise som si zmiešala rukolu spolu s paradajkami. Potom som pridala šťavu z citrónov, olivový olej, parmezán a zľahka premiešala. Odporúčam aj jemne potriasť misou, aspoň sa neušpiníte. 😛
šalát som rozdelila rovnomerne na 4 taniere a ihneď servírovala.
Dobrú chuť! 🙂
Vybrané na základe typu jedla.