Plnený francúzsky toast s mandľovým maslom a banánom
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Postup:
Ovsené vločky som si nachvíľu opiekla na suchej panvici do hneda a vysypala ich na plytký tanier. 1 plátok toastu som si vždy potrela 1 ČL mandľového masla, poliala 1 ČL javorovým sirupom a poukladala kolieska banánu (asi tak ½ banánu na 1 toast) a na vrch pritlačila 1 čistý plátok toastu. Tento postup som opakovala aj s druhým toastom.
V hlbokom tanieri som si rozšľahala vajce spolu s mliekom a škoricou. Každý toast som obalila v tejto zmesi (každú stranu nechajte nasiaknuť tak 5 sekúnd). Nakoniec toasty z každej strany aj po bokoch som obalila v ovsených vločkách. Na väčšej panvici som si rozohriala kokosový olej a opekala toasty. Každú stranu približne 2 minúty, dokiaľ pekne nezhnedla. Toasty som premiestnila na plech vyložený papierom na pečenie a zapiekla ich ešte na 10 minút v predhriatej rúre na 200 stupňov. Najlepšie chutia s šálkou kávy.
Dobrú chuť! 🙂