Palacinky z gaštanovej múky
Info:
Úvod:
Ako ste na tom s gaštanovou múku? Ja som prednedávnom do nej investovala a neviem si ju vynachváliť! 🙂 Na rozdiel od ostatných bezlepkových múk (z orechov alebo semien) obsahuje nízky obsah tuku. Na 100g obsahuje iba 3,5 g!
Gaštanová múka im dodáva príjemnú arómu a špecifickú chuť. Dokonale spolupracujú s akoukoľvek plnkou, slanou aj sladkou. A viete, že obsahujú len 3 suroviny? 😉 Príprava je smiešne jednoduchá, ale stoja to za to!
Suroviny:
Postup:
Všetky suroviny som si vymiešala v miske ručne metličkami dohladka a dala odpočívať na 10-15 minút do chladničky. (vtedy cesto mierne zhustne).
Na panvici som si rozohriala troška kokosového oleja a vždy pridala menšiu naberačku cesta. Keď sa navrchu začali tvoriť bublinky, tak som palacinku opatrne pretočila na druhú stranu a opiekla už iba pár sekúnd.
Dobrú chuť.