0539. Krémové risotto s gaštanmi, pórom a hríbmi_02

Krémové risotto s gaštanmi, pórom a hríbmi

Výživové Hodnoty:

2 porcií / ks
35 minút
1 porcia obsahuje:
439 kcal
69 g sacharidov
7 g tuku
11 g bielkovín

Popis:

Táto krémová delikatesa s gaštanmi a hríbmi je perfektná odpoveď na už prichádzajúce chladné a jesenné obdobie. Keď budete potrebovať chutné a teplé jedlo na zahriatie, určite siahnite po tomto recepte. :)
Air Force 1 Tenisky Low Biele
Tenisky Air Force 1 na našom druhom eshope!

Suroviny:

- - soľ
- - mleté čierne korenie
2 PL strúhaný parmezán
1 ks cesnak (strúčik)
1/2 ks pór
1 PL maslo ghee
150 g ryža arborio
100 g uvarené a ošúpané gaštany
1000 ml zeleninový vývar
100 g nakrájané šampiňóny

Postup:

V malom hrnci som si zohriala kurací vývar. Vo veľkej a hblšej panvici som si rozohriala maslo ghee a zľahka opiekla cesnak nakrájaný najemno a pór nakrájaný na kolieska. Následne som pridala ryžu, gaštany nakrájané na menšie kúsky, hríby nakrájané na plátky, dochutila soľou, korením a premiešala. Potom som postupne pridávala po naberačke vývaru, dokiaľ ryža nenasiakla všetok vývar. Opakovala som, dokiaľ ryža nebola uvarená (15-20 min).
Nakoniec som do hotového risotta primiešala strúhaný parmezán na zjemnenie a rozdelila do 2 misiek.
Podávame ihneď.

Dobrú chuť.

Ďalšie Fitness Recepty

Cviklové palacinky plnené kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechami

Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi

Recept na Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Mramorový cukinový chlebík s čokoládou

Chutná blesková paella ako zo Španielska

Zapekané vajíčka v celozrnnom chlebe s pestom

Kakaový závin zo špaldovej múky