Domáce proteínové Twix tyčinky
Výživové Hodnoty:
Popis:
Suroviny:
Základ:
Karamel:
Čokoláda:
Postup:
Rúru som si predhriala na 180 stupňov a malú formu na chlieb (23×13 cm) som vyložila papierom na pečenie.
Základ – Všetky suroviny som vložila do mixéra a vymixovala, dokiaľ sa všetky suroviny nespojili a nevytvorili mierne lepkavú masu. Zmes som premiestnila do formy, utlačila prstami po celej ploche, dala piecť na 10 minút a nechala vychladiť. Zatiaľ som si pripravila karamel.
Karamel – Datle som si zaliala horúcou vodou a nechala na 5 minút zmäknúť. Potom som ich premiestnila do mixéra s ostatnými surovinami a vymixovala do mierne hustého karamelu (pridávajte vodu podľa potreby, dokial sa nevytvorí z datlí karamel). Karamel som natrela na upečený základ.
Čokoláda – V hrnci som si rozpustila čokoládu spolu s kokosovým olejom. Potom som pridala želatínu (nemusíte, ale čokoláda sa potom nebude lámať a a lepšie držať). Rozpustenú čokoládu som vyliala na karamel a dala do mrazničky stuhnúť na pár hodín, a potom rozkrájala.
Dobrú chuť.