Cviklové palacinky s kozím syrom, baby špenátom a vlašskými orechmi
Vždy sa snažím nasýtiť nielen môj žalúdok, ale aj moje oči. A tu to platí 2x! Milujem farebný tanier plný zdravého jedla. Tá farba! Tá chuť! Tá kombinácia! Nemám slov.…
Krémové avokádové cestoviny s čerstvou bazalkou a špenátom je rýchle a chutné 15 minútové jedlo zo samých zdravých a čerstvých surovín! Milujem avokádo, tak prečo ho nepoužívať aj takto? 🙂
Skvelé, ľahké, svieže, zelené, plné chutí! 😉
Cestoviny som si dala uvariť do vriacej, mierne osolenej vody. Kým sa cestoviny varili, pripravila som si omáčku. Na panvici som si rozohriala olivový olej a pridala špenát. špenát som miešala dokiaľ nestratil na objeme a nezmäkol. Sparený špenát som premiestnila do mixéru so zvyšnými surovinami a vymixovala do hladkej omáčky.
Cestoviny som zmiešala s omáčkou a podávala. Nakoniec môžete posypať strúhaným parmezánom.
Dobrú chuť! 🙂